Kattojärjestö Suomen purjehdus ja veneily ry (SPV) kannustaa  yksityishenkilöitä, seuroja ja luokkaliittoja osallistumaan Yhdessä vesille -kampanjaan. Yhdessä vesille on SPV:n ja seurojen sekä veneilijöiden yhdessä isännöimä vuotuinen kampanja, jolla levitetään veneilyn ilosanomaa ja houkutellaan myös uusia ihmisiä veneilyn pariin kokemaan veneilyn iloa. Yhteisen veneretken aikana on hyvä mahdollisuus myös esitellä oman seuran toimintaa. 

Osallistuminen on varsin helppoa: jaa oma veneilykokemuksesi sosiaalisessa mediassa tunnisteella #yhdessävesille @suomenpurjehdusjaveneily. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan kaksi Suomen Veneily ja Purjehduksen Helly Hansenin reppu & lippis -pakettia. 

Tapahtumista voit ilmoittaa sähköpostiosoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Näin osallistut

– Jaa 22.-28. elokuuta kuvasi tai videosi somessa tunnisteella #yhdessävesille @suomenpurjehdusjaveneily

– Voit halutessasi kertoa millaisella veneellä liikut, mitä seuraa edustat, kenen kanssa veneilet ja minne olet suuntaamassa.

– Kannusta muitakin mukaan! Voit haastaa kavereitasi kertomaan, millaisella veneellä ja missä he liikkuvat

– Tapahtumasta voit ilmoittaa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla Yhdessä vesille -tapahtuma

– Voit lähettää kuvia veneretkiltä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., joita voidaan julkaista myös SPV:n nettisivuilla

– Voit seurata muiden Yhdessä vesille -retkiä tunnisteella #yhdessävesille