Suomalaisista mukana ovat kaksinkertainen maailmanmestari Sami Seliö, viime vuoden tulokkaaksi valittu Alec Weckström sekä vahvoja otteita esittänyt Kalle Viippo, joka Weckströmin tavoin teki debyyttinsä viime kaudella. Paikalla kalustoa testaamassa on myös Gillman Racing -tallin kanssa sopimuksen tehnyt konkari Filip Roms, mutta hän ei starttaa vielä Italian osakilpailuissa.

Viikonloppuun lähdetään suomalaisittain huippukiinnostavissa asemissa. Edellisessä osakilpailussa, kauden avauksessa Ranskan Maconisssa Seliö otti paalupaikan ja johti kilpailua selvästi, kunnes sähkövika pilasi upeasti menneen viikonlopun.

Seliön vauhdista on saatu vakuuttavaa näyttöä myös F2-luokan puolella. Viime viikonloppuna Portugalissa päättyneessä sarjassa Seliö nappasi MM-hopeaa. Team Sharjahia edustavan Seliön tavoitteet Italiaan ovat selvät.

– Minimitavoite on jo pitkään ollut palkintopallisijoitus. Voittaminen ei ole koskaan helppoa, mutta Ranskan vauhtien jälkeen siitä lähdetään ilman muuta taistelemaan, Seliö kertoi.

Kauden avauksessa Gillman Racingiä edustava Weckström ajoi komeasti neljänneksi ja Team Swedenin Viippo seitsemänneksi. Kaksikolla on viikonloppuna paljon pelissä ja lupa on odottaa hyvää myös heiltä.