Toistaiseksi uutuudesta on kerrottavana vain se, mitä oheisessa kuvassa ja Finnmasterin Facebook-sivuilla julkaisemassa tiiserivideossa näkyy. Lisätietoja saamme jakaa vasta maailman ensiesittelyn jälkeen 20. tammikuuta.

Mutta jo nyt on selvää, että ulkonäön perusteella Finnmaster-malliston huipulta paikkansa ottava F11 on pitkälti vuosi sitten julkistetun Grandezza 30 CA:n perämoottoriversio. Näin ollen Kokkolassa päämajaa pitävän Finnmaster Boatsin jako säilyy selkeänä: perämoottoriveneet ovat Finnmaster-merkkisiä, kun taas kaikki Grandezza-mallit on varustettu sisäperämoottoreilla.

Finnmaster F11 varustetaan kahdella Yamahan V6-perämoottorilla, mikä mahdollistaa Yamahan autopilotin sisältävän HelmMaster EX -joystick-järjestelmän kaikkien temppujen hyödyntämisen. Mihin tahansa Yamahan V6-moottorin kolmesta tehovaihtoehdosta sitten Finnmasterilla päädytäänkään, voi F11:n huippunopeuden odottaa ylittävän 40 solmun rajan.

Pian Düsseldorfin messujen jälkeen on vuorossa Finnmaster F11:n Suomen ensi-ilta. Se tapahtuu perjantaina 9.2. avautuvilla Vene 24 Båt -messuilla Helsingin Messukeskuksessa.

www.finnmaster.fi