Kokkolan Vesille-messut ovat vuosittainen tapahtuma, joka houkuttelee paikallisia asukkaita sekä vierailijoita läheltä ja kaukaa. Messut tarjoavat ainutlaatuisen sekoituksen aktiviteetteja koko perheelle. Maalla, vedessä ja ilmassa on tarjolla monipuolista ohjelmaa, joka takaa viihdyttävän ja opettavaisen kokemuksen kaikenikäisille.

Uusia ja käytettyjä veneitä

Yksi messujen kohokohdista on erilaiset venealan näytteilleasettajat, jotka esittelevät kaikkea pienistä vapaa-ajan veneistä suurempiin pitkänmatkan veneisiin. Vierailijoilla on mahdollisuus kokeilla veneitä, oppia uusimmasta meritekniikasta ja osallistua käytännön työpajoihin navigoinnista ja meriturvallisuudesta. Koeajot varataan paikan päällä. Tänä vuonna Vesille-messuilla on ensimmäistä kertaa laituri käytettyjen veneiden myyntiä varten. Voit varata laituripaikan veneellesi täältä.

Kalastusintoilijoille on myös paljon nähtävää uusimman kalastustekniikan ja kestävien kalastusmenetelmien esittelyissä. Messujen ilmassa tapahtuva osuus sisältää Extreme-Life Flyboard ja Jetski -esityksiä.

Matkailua ja ruokaa

Retkeily ja kesämökkielämä ovat muita suosittuja teemoja messuilla. Täällä voi löytää inspiraatiota täydellistä kesämökkiä varten, oppia uutta leirivarustuksesta ja saada vinkkejä alueen parhaista lomakohteista. Myös matkailu on keskeinen osa tapahtumaa, ja matkanjärjestäjät tarjoavat tietoa jännittävistä matkakohteista sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

Vesille-messut ovat myös kulinaarinen juhla. Paikalliset ruokatoimittajat ja ruokarekat tarjoavat laajan valikoiman herkkuja.

Vesille-messut järjestetään Kokkolan Meripuistossa 25.-26.5. klo 10-17. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

www.vesillemessut.fi