– Remontoimme varsin huonokuntoisesta, mutta pohjaratkaisultaan vene- ja konemyymäläksi hyvin sopivasta hallista modernin myymälän. Uusi toimipaikka sijaitsee erinomaisella paikalla Vääksystä hieman Lahden suuntaan, aivan lähellä omia huolto- ja talvisäilytyshallejamme, Vääksyn Konepisteen toimitusjohtaja Janne Korhonen kertoo.

Nykyisissä, hotelli Tallukan vieressä sijaitsevissa tiloissa Vääksyn Konepiste on toiminut vuodesta 1996 lähtien.

– Liiketoiminta on ajanut ohi vanhoista tiloista, sillä asiakkaat haluavat nähdä veneet, kelkat ja mönkijät valoisissa ja lämpimissä sisätilossa, Korhonen sanoo.

Muutto helpottaa merkittävästi myös käytännön työtä, sillä uudesta myymälästä on alle kilometrin matka omiin huolto- ja talvisäilytystiloihin. Myymälä- ja esittelytilojen lisäksi Vääksyn Konepisteellä on läheisellä Loukkuharjun alueella kaikkiaan 5 000 neliötä kylmää ja lämmintä hallitilaa.

Vehkoontien alunperin teollisuuskäyttöön rakennettuun kiinteistöön remontoidaan noin 1 200 neliön myymälä- ja konttoritila, jonka lisäksi käytössä on toinen 1 300 neliön halli. Samalle alueelle siirretään myös kaksi pressuhallia, joiden kokonaispinta-ala on 1 300 neliötä.

– Vanhojen tilojen remontointi ja kehittäminen on sekä taloudellisesti että luonnonvarojen kannalta järkevämpää kuin kokonaan uuden rakentaminen, Korhonen sanoo.

www.venekauppa.com