Jos nopeat veneet ja hienot autot kiinnostavat, on ensi viikonloppuna Hangossa paljon nähtävää. Poker Run tapahtuma kerää Hangon itäsatamaan Suomen nopeimmat ja näyttävimmät veneet, joissa hevosvoimia ja desibelejä ei säästellä. Nopeimmat Poker Run -veneet yltävät pitkälti yli 100 solmun huippunopeuksiin.

Tapahtuma alkaa perjantaina kello 12 Poker Run -laiturien ja tapahtuma-alueen avautumisella. Tervetuliaisiltabileet alkavat kello 18.

Yleisölle eniten tarjoaa varsinainen ajopäivä lauantai. Poker Run -veneiden yhteiskäynnistys ja lähtö satamasta tapahtuu kello 12, minkä jälkeen on vuorossa veneiden huippunopeusmittausajot Itämerenportin edustalla. Yhteislähtö Poker Run -reittiajoon tapahtuu Itämerenportin edestä noin kello 13.15.

Ajoreitti suuntautuu tänä vuonna alla olevan karttakuvan mukaisesti Hangosta länteen. Lounastaukopaikkana on Kasnäs, jossa on myös Poker Run -aiheista ohjelmaa klo 11 alkaen. Poker Run -veneiden odotetaan saapuvaan Kasnäsiin noin kello 13.30 alkaen. Yhteislähtö Kasnäsistä takaisin Hankoa kohti tapahtuu noin kello 15.30–16.00.

Hankoon nopeimpien veneiden odotetaan saapuvan noin kello 16.30 alkaen. Poker Run -illallinen käynnistyy ravintola HSF:llä klo 19 ja iltabileet palkintojenjaon jälkeen klo 21.30. Illan tähtiesiintyjänä jyrää Teflon Brothers.

Sääennuste on tulevalle viikonlopulle suosiollinen, sillä Hankoon luvataan kevyttä tuulta, auringonpaistetta ja yli 20 asteeseen nousevia lämpötiloja. 

Lisätiedot, ilmoittaumiset ja bileliput ennakkoon netistä.

www.pokerrun.fi