Markkinoiden ohjelmatarjonnassa nähdään ja kuullaan muun muassa räppäri Neemu sekä legendaarisen Stingin tribuuttiyhtye Strangers. Lauantaina ohjelmaa täydentää myös Jari Puhakan ”Laula Kanssain” -yhteislaulutilaisuus.

Markkinat järjestetään tutussa paikassa Lökören pienvenesatamassa elokuun kolmantena perjantaina ja lauantaina 18.–19.8. Viralliset avajaisseremoniat pidetään tuttuun tapaan perjantaina klo 18, mutta markkinat avautuvat jo aiemmin päivällä.

Paikallisille käsitöille ilmainen esittelypaikka

Tuttuun tapaan alueella on useita ruokamyyjiä ja anniskeluteltta. Saaristomarkkinat tarjoaa tänä vuonna myös paikallisille käsityöläisille mahdollisuuden esitellä ilmaiseksi taitojaan ja tuotteitaan. Tarjolla on kahdeksan maksutonta esittelypaikkaa.

Pyhtään kunnanhallitus päätti keväällä ulkoistaa markkinat viime kesän kokeilun jälkeen kotkalaisen East Coast Eventsin järjestettäväksi. Pyhtään kunta ja East Coast Events muistuttavat, että pysäköinti markkinoille varatulla satama-alueella on kielletty 14.–22.8. Kielto koskee myös trailereita ja peräkärryjä.

Lue lisää täältä