Hienon suomalaispäivän täydensi Alec Weckström, joka valittiin viime kaudella F1-sarjan vuoden tulokkaaksi. Weckström kävi kilpailun lopussa hermoja raastavan kamppailun MM-sarjaa johtavan Yhdysvaltaltain Shaun Torrenten ja Italian Alberto Comparaton kanssa. Gillman Racing -tallissa ajava Weckström selvisi kamppailusta voittajana ja nappasi komeasti kilpailun neljännen sijan.

Weckström nousi nyt myös MM-pisteissä neljännelle sijalle. Gillman Racingin toinen suomalaiskuljettaja Filip Roms sijoittui kolmanneksitoista.

Team Swedinin Kalle Viippo oli aika-ajoissa nopea sijoittuen viidenneksi. Kilpailussa Viipon sijoitus oli yhdeksäs. Tallikaveri Jonas Andersson ajoi kilpailun voittoon

Sharjahissa ajetaan tänä viikonloppuna F1-kauden huipennus, joka koostuu kahdesta erillisestä kilpailuista, joista jälkimmäinen – ja samalla kauden finaali – ajetaan sunnuntaina. Aika-ajot käynnistyvät klo 9:30 Suomen aikaa ja kilpailu klo 13:00.

Tulokset ja seuranta: Seuraa F1-kilpailuita ja tuloksia osoitteessa F1H2O.COM ja suomenkielisiä juttuja osoitteessa spv.fi