Sanlorenzon julkaisemassa tiedotteessa Sanlorenzo vahvistaa allekirjoittaneensa yhteisymmärrysasiakirjan Nautor Swanin kanssa, jonka tarkoituksena on saattaa luksusmerkit tiiviiseen yhteistyöhön tai jopa pidemmälle. 

– Toteutuessaan yhteistyö mahdollistaisi Sanlorenzolle näkymän purjehdusmaailman huipulle, josta Nautor Swanilla on pitkä kokemus. Sanlorenzon ja Nautor Swanin brändit ja palvelut täydentävät toisiaan ja loisivat yhdessä ainutlaatuisen korkealuokkaisen moottori- ja purjejahtien yhteisön, maalailee Sanlorenzon pääjohtaja Massimo Perotti tiedotteessa.

– Nautor Swanille strateginen yhteistyö Sanlorenzon kanssa tarjoaisi lukuisia mahdollisuuksia hyödyntää yhteisiä investointeja ja teknologioita sekä Sanlorenzon laajaa palveluverkostoa, mikä vahvistaisi Nautor Swanin pitkän tähtäimen visiota ja toisi ainutlaatuista lisäarvoa brändille, kommentoi Nautor Swanin puheenjohtaja Leonardo Ferragamo.

Vuonna 1958 perustetun Sanlorenzo S.p.A:n liikevaihto oli tilikaudella 2022 noin 740 miljoonaa euroa ja nettotulos noin 74 miljoonaa euroa. Oy Nautor Ab:n liikevaihto tilikaudella 2022 oli 77 miljoonaa euroa ja tulos 2,7 miljoonaa euroa tappiollinen.

www.sanlorenzoyacht.com

www.nautorswan.com