Vene 23 Båt -messuilla julkaistu palvelu yhdistää samanlaisista veneistä kiinnostuneet ja ostaa heille veneen. Palvelussa on valmiiksi valikoima veneitä. Jos mielekästä venettä ei palvelusta kuitenkaan löydy, voi sellaisen ehdottaa Boatslicelle, jolloin toivottu venemalli avataan palveluun keräämään muita kiinnostuneita.

Vaivatonta veneilyä ilman isompia kuluja

– Uskomme, että veneen yhteisomistus on tulevaisuuden tapa nauttia veneen omistuksen eduista ilman isoja kuluja ja täyttä vastuuta veneestä. Boatslicen avulla asiakkaat voivat ostaa unelmaveneensä tavallisen veneen sijaan ja samalla jakaa vuosikustannukset muiden kanssa. Meille on tärkeää tehdä veneilystä vaivatonta ja mahdollistaa asiakkaillemme aikaa keskittyä muihin aktiviteetteihin, Boatslicen toinen perustajajäsen ja toimitusjohtaja Joonas Tunturi kertoo.

Boatslicen kyselytutkimuksen mukaan 78,2% vastaajista voisi todennäköisesti ostaa osuuden veneestä kokonaisen sijaan. Palveluun kirjautuneiden asiakkaiden osalta suosituin venetyyppi on 33-40 jalkainen purjevene, jonka haluaisi 27,7% asiakkaista.

Lisäksi Boatslice mm kilpailuttaa huollot, korjaukset ja talvisäilytyksen omistajien puolesta. Yrityksellä on myös kehitteillä mobiilisovellus yhteisomistuksen hallintaan.

www.boatslice.fi