Halikkolaiskuljettaja oli sijoitukseensa ja suoritukseensa tyytyväinen.

– Fiilikset MM-hopeasta ovat todella hyvät. Kun alla on välivuosi, on tulos jopa odotettua parempi. Kisaviikonloppu meni omasta mielestäni aivan nappiin. Vauhti oli kohdallaan ja suorittaminen täydellistä ilman mitään tyhmiä virheitä, totesi Virtanen kilpailun jälkimainingeissa.

Suomalaismenestys tänä vuonna neljä kilpailua käsittäneessä MM-sarjassa oli mainiota. Jarno Vilmunen oli neljäs. Kauden alussa MM-sarjaa johtanut, mutta kautensa loukkaantumiseen päättänyt Tino Lehto ylsi viidenneksi, vaikka kaksi viimeistä kilpailua jäivät väliin.

Mestaruus meni Viron Stefan Arandille ja pronssi Ruotsin Mathilda Wibergille. Kärkiviisikosta jokainen kuljettaja ajoi tällä kaudella RaceWKND!in promotoimaa SM-sarjaa, joten Suomessa ajetaan edelleenkin maailman kovatasoisinta F4-luokkaa.

Smedjebackenissa ratkaistiin myös pienempien luokkien pohjoismaiden mestaruuksia. GT15 luokassa parhaiten sijoittui Casper Åström neljännellä sijallaan. Uudessa GT10-luokassa osallistujia oli enimmäkseen Suomesta. Kotiintuomisina on neloisvoitto Valter Laineen napatessa mestaruuden.

www.spv.fi