Noutoautomaatti mahdollistaa asiakkaiden avainten tuonnin ja noudon 24/7. Myös pieniä varaosia on mahdollista tilata noudettavaksi pakettiautomaatista. Testiasiakkaat ovat ottaneet automaatin käytön vastaan hyvin ja palvelua on kehitetty palautteiden perusteella.

– Asiakkaamme haluavat usein veneen käyttöön mahdollisimman pian huollon tai korjauksen valmistumisen jälkeen. Tähän saakka olemme tehneet asiakkaiden kanssa tapauskohtaisia ratkaisuja esimerkiksi avaimien noutamiseen viikonloppuna tai myöhään arki-iltana. Yksittäisratkaisut kuitenkin nostavat virheen tai unohduksen mahdollisuutta, ja niitä haluaisimme välttää, taustoittaa SUV:n korjaamopäällikkö Ville Äikää.

Ovikoodin taakse SUV:n Helsingin Lauttasaaren toimipisteeseen tuulikaappiin sijoitetulla pakettiautomaatilla voidaan hallita kerrallaan 15 tilausta. Lokeroista kolme on muita hieman suurempia, ja ne soveltuvat myös pienvaraosien toimitukseen. Asiakas saa noudosta tai tuonnista tekstiviestin, missä on kaikki tarvittavat ohjeet avainten jättämisestä veneen noutamiseen SUV:n laitureista. 

– Noutolaatikkopalvelusta tulee varmasti uusi standardi toiminnassamme. Sen myötä voimme toimia aina samalla tavalla ja tarjota entistä joustavampaa ja laadukkaampaa palvelukokonaisuutta, jota haluamme kehittää veneilijöiden parhaaksi, Äikää summaa.

www.suv.fi