SUV tulee jatkossa tarjoamaan huolto-, korjaus- ja ylläpitopalveluita kokonaisvaltaisesti Inhan Tehtaiden Buster-, Yamarin- ja Cross-veneille. Yhteistyön tavoitteena on tarjota lisäarvoa Buster-, Yamarin- ja Cross-veneilijöille tekemällä veneen omistamisesta ja huolehtimisesta entistäkin helpompaa ja huolettomampaa. Erikoistuneen merkkihuollon palvelut tuovat veneen omistajalle parhaan mahdollisen turvan investoinnilleen.

– SUV:n prosessi työn avauksesta laskutukseen asti on erittäin toimiva ja pitää asiakkaan informoituna tehdyistä toimenpiteistä. Olemme erittäin tyytyväisiä alkaneeseen yhteistyöhön, Inhan Tehtaiden myynti- ja markkinointijohtaja Artturi Niittynen toteaa.

SUV:n korjaamo sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa, jonne pääsee tarvittaessa myös vesiteitse. Samassa sijainnissa toimii myös SUV:n valtuutettu Yamaha-perämoottorihuolto. Kattavasti varusteltujen huoltoautojen ja -trailereiden turvin SUV:n kaikki palvelut ovat saatavilla koko Uudenmaan alueella. Lisäksi SUV tarjoaa talvisäilytyspalveluita yhteistyössä Uudenmaan alueella toimivien Iisiveneilyn, SeaService Finlandin, Tourimarinen ja Jouko Lindgrenin kanssa.

– Jälkimarkkinointiyrityksenä SUV:lle on tärkeintä saada aikaiseksi tyytyväinen ja hyvin tiedotettu asiakas. Meillä on ammattilaisina suuri vastuu oikeanlaisen tiedon välittämisestä. Tiedon pitää myös aina olla luotettavaa, jotta asiakas voi käyttää sitä päätösten tekemiseen, SUV:n jälkimarkkinointijohtaja Ville Äikää sanoo.

www.suv.fi

www.pmh.fi