Koronasta huolimatta ulkoilmatapahtuma pystyttiin järjestämään onnistuneesti, turvallisesti ja menestyksellä myös viime keväänä. Yksittäisiä koeajoja noin 30 tapahtumaan osallistuneella veneellä tehtiin lähes 300 ja koeajoihin osallistui yli 700 henkilöä.

Tänä vuonna Koeajopäivän ajankohta on perjantai 4. ja lauantai 5. kesäkuuta. Tapahtumapaikka on jälleen Helsingin Lauttasaaressa, Veneentekijäntien varrella sijaitsevien yritysten satamissa ja piha-alueilla. 

Tapahtumassa noudatetaan THL:n yleisötilaisuuksia koskevaa koronaohjeistusta. Ulkoilmassa laajalla alueella järjestettävässä tapahtumassa on helppo pitää turvavälit ja saatavilla on myös kertakäyttöhanskoja ja maskeja. Veneisiin tutustumiset ja koeajot tapahtuvat oman perheen tai seurueen kesken ja veneiden kipparit vastaavat veneiden puhdistamisesta aina koeajojen välissä. 

Järjestelyt tapahtuman toteuttamiseksi on aloitettu. Tapahtumasta kiinnostuneiden kannattaa seurata suomiveneilee.fi -sivuja netissä ja facebookissa, jonne ajankohtaiset tiedot tapahtumasta päivittyvät.

www.suomiveneilee.fi