Pähkinäinen sijaitsee kaupungin ulkoilusaarista kauimpana rannikolta, ja sen kesäkausi jatkuu lokakuun lopulle. Omalla veneellä saapuville saaressa on suojaisa vierassatama. Saarella on majoitustilat parille kymmenelle ja telttailualue. Kahvilakioskista saa myös ruoka-annoksia, ja omia eväitä varten on grillauspaikka. Saaressa on rantasauna ja kirkasvetinen uimaranta sekä hyvät kalastusmahdollisuudet. 

Maisaari on vanha talonpoikaissaari Rymättylän saaristossa. Maisaaren kesäkausi on avattu jo huhtikuun lopulla, ja se jatkuu lokakuun loppuun asti.  Saaressa on kolme vieraslaituria, uimaranta ja kaksi rantasaunaa.

Maisaaren ravintolalla on anniskeluoikeudet ja sieltä voi kesäkuusta alkaen tilata pizzoja. Saaressa on mahdollisuudet grillaukseen, veneen tai kanootin vuokraamiseen, erilaisten pallopelien pelaamiseen ja majoittumiseen. Saarella järjestetään monenlaista ohjelmaa pitkin kesää. 

Vepsä on lähinnä Turkua ja sopii hyvin sekä päiväretkisaareksi että pidemmän loman viettoon. Saaren kesäkausi alkaa 29.5. ja jatkuu elokuun loppuun. Saaren lomamökeissä on majoitustilat yhteensä 83 henkilölle, ja teltankin saa pystyttää. Vepsän vieraslaiturissa on tilaa 30 veneelle. 

Vepsässä on hiekkapohjainen uimaranta, kolme saunaa, useita grillauspaikkoja, rantalentopallokenttä ja minigolf. Saaressa on kahvilaravintola anniskeluoikeuksin ja kesäkioski. Elokuussa on tarjolla kesäteatteria.

www.turku.fi