Venemarkkinoilla käydään tiukkaa kisaa markkinaosuuksista. Siinä kisassa ei vanhoilla malleilla pärjää, vaan mielenkiintoa on pidettävä yllä esittelemällä omistus- ja ostohaluja herättäviä uutuuksia.

Venevalmistajat tietävät tämän hyvin, ja tuotekehitys käy kierroksilla.

Vene Båt -messut ovat ylivoimaisesti Suomen suurin venealan yleisötapahtuma, joten se toimii luontevana uutuusmallien lanseerausalustana. Tänäkin vuonna venevalmistajat ja -maahantuojat esittelevät uutuuksia yli luokkarajojen, pienveneistä jahteihin.

Mallivuoden 2019 uutuuksia messuilla esitellään ennakkotietojen mukaan liki 50. Lisäksi esillä on toistakymmentä sellaista venemallia, jotka ehtivät Suomeen esille nyt ensimmäistä kertaa.

Moottoriveneiden uutuusanti painottuu tänä vuonna avoveneiden lisäksi etenkin retkiveneluokkaan ja erilaisiin daycruiser-malleihin. Helteinen viime kesä voi hyvinkin ennakoida kevään venekaupalle kiirettä.

Kaikkiaan messuilla on nähtävänä noin 500 venettä. Valtavan venevalikoiman ansiosta messuilla pääsee yhdellä oven avauksella katsastamaan ja vertailemaan saman kategorian eri venemalleja keskenään sekä vertailemaan viimeisimpiä uutuuksia tuttuihin suosikkimalleihin.

Ensikontaktin messujen uutuuksiin voi ottaa alla olevissa kuvagallerioissa, joista ensimmäiseen on koottu avovene-, toiseen retki- ja yhteysvene- ja kolmanteen matkaveneuutuudet. Monista malleista löytyy Totalveneestä tarkempaakin juttua, eteenpäin pääsee kuvatekstien linkeistä. Livenä kaikki uutuudet on nähtävänä messuilla!

VENE 19 BÅT Helsingin Messukeskuksessa:

Avoinna pe 8.2. – su 17.2.
Ma–pe klo 11–19
La–su klo 10–18

www.venemessut.fi

Avoveneet

Retki-ja yhteysveneet

Matkaveneet