Helsingin Messukeskus tiedotti marraskuussa, että Kansainväliset Erämessut siirtyy vuoden 2024 jälkeen Riihimäen Messuilta Helsingin Messukeskuksen tytäryhtiön Expomark Oy:n järjestettäväksi. 

Vaikka järjestäjätaho vaihtuu, Erämessujen messujohtaja Ninni Manninen jatkaa edelleen työtään joka toinen vuosi kesäkuussa järjestettävien Riihimäen Erämessujen parissa. Manninen on myös mukana vahvasti järjestämässä Helsingin Erämessuja ja vastaa niiden sisällöstä ja myynnistä. 

– Erämessujen järjestäminen Helsingissä on uusi mahdollisuus. Olen ollut yhteydessä tärkeimpiin alan yrityksiin ja kaikki ovat suhtautuneet asiaan erittäin kiinnostuneesti. Samanaikaisuus venemessujen kanssa tuo paljon lisäarvoa tapahtumalle, ovathan useat metsästäjät ja retkeilijät myös veneilijöitä. Kalastus on vahvasti esillä venemessuilla ja se on hyvä asia, toteaa Manninen. 

Helsingin Erämessut tarjoaa ohjelmaa retkeilystä ja metsästyksestä. Tuotteitaan ja palvelujaan esittelevät näitä aihealueita edustavat yritykset. Tapahtuma ei ole kopio Riihimäen Erämessuista vaan siitä tehdään omanlaisensa, vaikkakin messut jatkaa Riihimäen Erämessujen tarinaa ja on osa tapahtumaketjua.

Helsingin Messukeskus järjestää Helsingin Erämessut 2025 ensimmäistä kertaa 7.–9.2.2025 Helsingin Messukeskuksessa. Samaan aikaan Messukeskuksessa on Helsingin kansainväliset venemessut Vene 25 Båt, jotka kestävät kymmenen päivää 7.–16.2.2025. Molempiin tapahtumiin pääsee tutustumaan samalla pääsylipuilla.

www.helsingineramessut.fi

www.venemessut.fi