Yhteistyö laajentaa YachtsAgentin Timo Salmisen mukaan jo tarjolla olevia veneiden hankintamalleja. Tarjolla on erilaisia sijoitusmalleja, joissa purjeveneen omistajaksi pääsee jopa 50 prosentin investoinnilla.

Tällöin chartertuotot rahoittavat loppuosuuden ja seitsemän vuoden jälkeen sijoittaja saa veneen täyden omistajuuden itselleen. Navigare Yachtingin edustuksiin kuuluu Lagoonin lisäksi myös muita tunnettuja venemerkkejä, kuten Fountaine Pajot, Bali, Nautitech, Beneteau, Jeanneau, Dufour ja Bavaria. Navigare Yachtingin Yacht & Lifestyle -sijoitusohjelmassa taataan jopa seitsemän vuoden tuotto veneinvestoinnille

Hankkimalla uuden Lagoon -katamaraanin YactsAgentin ja Navigare Yachtingin kautta, ostaja pääsee myös purjehtimaan vastaavan kokoluokan veneellä kaikissa Navigare Yachtingin kohteissa ilman lisäkustannuksia. Ilman venekauppoja Yachtsagentin kautta voi myös vuokrata veneen Navigare Yachtingin yli 300 aluksen valikoimasta ympäri maailmaa.

YachtsAgent on perustettu vuonna 2002 ja viime vuonna yhtiö luovutti kuusi Lagoon -katamaraania asiakkailleen. Navigare Yachting on perustettu vuonna 2001 Ruotsin Malmössa. Pääkonttorin lisäksi Navigaren toimistot palvelevat Kroatiassa sekä Yhdysvalloissa. Se on yksi suurimmista Groupe Beneteaun asiakkaista ja Lagoonin maahantuoja Ruotsissa.

www.navigare-yachting.com

www.yachtsagent.com