Yamaha esittelee HO-malleissaan (GP HO-, FX Cruiser HO-, FX HO- ja VX Cruiser HO) täysin uuden moottorin. Aiemman moottorin 1812 cm³:n iskutilavuutta on kasvatettu 1 898 cm³:iin, mikä Yamahan mukaan nostaa tehoa merkittävästi. Teholukemaa Yamaha ei kuitenkaan edelleenkään kerro.

Päivitetty ajonhallintajärjestelmä valittavilla ajotiloilla tuo helppoutta ja intuitiivisuutta ajokokemukseen. Kaikissa FX-malleissa on lisäksi uusi 7-tuumainen kosketustoiminnoilla varustettu Connext-värinäyttö, joka näyttää mm. valmiiksi määritetyt ajotilan ominaisuudet uudella värityksellä ja antaa tietoa vesijetin käyttäytymisestä, kuten mukautuvasta automaattisesta trimmistä tai kiihdytysherkkyydestä.  

Pidemmille ajomatkoille suunnattujen kolmipaikkaisten Cruising-mallien värityksiä on uudistettu lisäämällä ulkoasuun uusia yksityiskohtia. HO-malleissa on uusi moottori ja FX-malleissa uusi näyttö sekä ajonhallintajärjestelmä.

Sport-malliston GP SVHO:n uusi väri on Deep Purplish Blue Metallic ja GP HO:n uusi väritys on Black Solid. HO-malleissa on uudet moottorit.  

Recreation-mallistosta JetBlaster on saanut uuden muotoilun ja uuden Deep Purplish Blue Metallic -värityksen. 

www.yamaha-motor.fi