Uuden 50 Flyn piirteissä on Absolutelle tyypillistä täyteläisyyttä. Sen runko on leveä, kansirakenne korkea ja keula pullea. Silti piirteistä alkaa löytyä sulavuutta ja tyyliä, kun silmä tottuu.

Ulkotilat ovat kokoluokka huomioidenkin hulppeat. Keulakannelta löytyy sohva ja aurinkotaso, peräkannelta pöytä ja aurinkotasoksi pedattava kulmasohva, uimatasolta grillauspentteri ja yläkannelta ulko-ohjauspisteen lisäksi kookas u-sohva, pentteri sekä kiinteä aurinkotaso.

Kansisalongin takaseinä aukea lähes kokonaisuudessaan,. Iso pääpentteri on luontevasti avotilan sekä u-sohvasta ja suorasta sohvasta muodostuvan kansisalongin välissä.

Majoituskannella privaattitoiletilla, sohvalla ja täysikokoisella parivuoteella varustettu omistajan sviitti on keskellä venettä, vipvieraskajuutta keulassa. Molemmissa on hulppeat näkymät takaavat kookkaat runkoikkunat molemmilla laidoilla. Styyrpuurin puolelta löytyy vielä yksi kahden hengen makuukajuutta ja paapuurista erillisellä suihkukomerolla varustettu toiletti. Kolmoskajuutassakin nukutaan vierekkäin erillisvuoteissa eikä päällekkäin kerrosvuoteessa, kuten joissakin 50-jalkaisissa.

Peräpeiliin on mahdutettu vielä vessalla varustettu miehistökajuutta, joka sekin vaikuttaa siinä määrin viihtyisältä, että se voi tarvittaessa toimia myös vieraskajuuttana. Laaja uimataso näyttää hyvin yhteenkuuluvalta, vaikka onkin hydraulisesti veteen laskettavissa.

Absolutelle tyypilliseen tapaan konehuoneessa on hyödynnetty Volvo Pentan IPS-teknologiaa. Hyötysuhteeltaan tehokkaiden vetolaitteiden ansiosta hevosvoimia tarvitaan "vain" 960, jotka muodostuvat kahdesta D6-480-dieselistä. Niiden avulla 15,2 metriä pitkä ja 4,4 metriä leveä loistolukaali liikkuu parhaimmillaan liki 30 solmun nopeutta.