Vaikka Axopar 22 Spyder esitellään virallisesti vasta marraskuun lopulla, pukkaa siitä jo Joben kanssa yhteistyössä kehitettyjä erikoismalleja. Niistä ulkoisesti hillitympi on Revolve, jossa valkoiseen runkoon on lisätty Joben neonvihreitä ja turkooseja koristeita. Räväkämmässä Revolve XXII:ssa on sitten jo kokoturkoosi värigelcoat ja täysikokoinen runkoteippaus.

Molempiin kuuluu brändejä yhteen nitovia Jobe-aiheisia detaljeja, kuten Joben suppilaudoista tuttu Eva-pinnoite uimatasoilla ja askelmilla, teemaan sovitettu istuinverhoilu sekä Jobe Experience -välinepaketti, joka pitää sisällään kaksi pelastusliiviä, Aero Yarra -suppilaudan, 12 V pumpun, vetonarun, Jobe lahjakortin sekä Spyderin keulan avotilan mittojen mukaan tehdyn Peak-vetolelun ja riippumaton.

Jobe Exploration -paketti lisää välinevalikoimaan Allegro Combo -vesisukset, Sentry-polvilaudan, Vanity-wakeboardin, Manta Carpet -vetolelun sekä kaksi kahvoilla varustettua vetoköysisettiä. Lisäksi lisävälinelistalta löytyy esimerkiksi Infinity-uintiskootteri ja Aero E-Duna -suppilautapaketti. Kyllä näillä eväillä pitäisi vesipedoille syntyä tekemistä.

Perusveneeseen lähtöhinta on hieman reilut 32 000 euroa ilman moottoria, joksi on tarjolla 115–200-hevosvoimainen Mercury. Vakiokalustus pitää sisällään vain ohjaamon erillisistuimet ja kahden istuttavan peräsohvan, mutta lisää kalusteita löytyy lisävarustelistalta. Keulaan saa esimerkiksi kaksi istuinlaatikkoa ja pöydän, perään u-sohvan tai monikäyttöisen ison tavaratila-arkun. Päiväristeilymukavuutta parantaa pulpetin sisään mahtuva vesi-wc.

Hinnat alkavat vakiovarusteisen perusveneen reilusta 32 000 eurosta. Revolve-malliversio nostaa hintaa reilulla 6 100 eurolla ja Revolve XXII 9 300 eurolla. Kun mukaan lasketaan vielä moottori, muodostuu Axopar X Jobe Edition -mallien lähtöhintahaitariksi jokseenkin 50–65 000 euroa.

www.axopar.fi