Anturi on saatavilla neljällä eripituisella varrella. Pitkän varren juju on se, että veneen purjeet eivät aiheuta häiriöitä tuulianturin toimintaan.
Erittäin tarkat tuulitiedot ovat tärkeitä kilpailuissa, mutta niitä voivat hyödyntää myös purjehtijat, jotka tarvitsevat täsmällistä tuulitietoa autopilottiohjaukselle.

WS700-anturin sydämessä on uusi elektroniikka, jonka mittausvirhe tuulen suunnalle on alle ±0,5° ja tuulen nopeudelle ±0,2 solmua. Valmistajan mukaan WS700 on markkinoiden tarkin ja luotettavin anturi.

Anturia on testattu tuhansia tunteja niin veneissä kuin tuulitunnelissakin. Anturin siipi on muotoiltu uudestaan ja valmistajan mukaan se on nyt entistä vakaampi. Uutta siipeä ei ole kiinnitetty tuulianturiin ruuvilla, vaan se on valettu anturin yläosaan, joka parantaa tasapainoa ja aerodynamiikkaa.

WS700 on saatavilla neljällä eri pituisella (0,8–1,8 m) hiilikuituvarrella. Kyse on kiinteästi asennettavasta mallista, jota voidaan käyttää nmea 2000 -verkossa erikseen myytävän sovittimen avulla. Se on yhteensopiva myös H5000- ja WTP-järjestelmien kanssa. WS700-antureiden hinnat alkavat noin 2 500 eurosta.

www.bandg.com