Zeus S sisältää uudet purjehdustilat, esimääritetyt kojelaudat ja tietonäkymät erilaisiin purjehdustilanteisiin. Lisäksi siinä on monia parannettuja ominaisuuksia, jotka helpottavat purjehtimista. Näiden toimintojen tukena ovat C-Map -karttavaihtoehdot.

Zeus S on valmistajansa mukaan toistaiseksi heidän intuitiivisin karttaplotteri purjehduskäyttöön. Se on suunniteltu matkapurjehdusjärjestelmän ytimeksi näyttämään purjehtijan tarvitsemat tiedot juuri oikeaan aikaan uusien purjehdustilojen avulla. Käyttäjän tarvitsee vain valita omaan tilanteeseensa sopiva tila, joka tarjoaa tarvittavat tiedot huvi- ja kilpapurjehdukseen. Zeus S tukee edelleen monia purjehdusominaisuuksia, kuten SailSteeria, leikkareita ja reittejä.               

Zeus S on yhteensopiva C-Map Discover X ja Reveal X -karttojen kanssa. Se voidaan yhdistää myös B&G-sovellukseen, joten käyttäjät voivat suunnitella matkoja, tarkastella reittejä ja hallita reittipisteitä kotoa käsin ja synkronoida ne astuessaan alukselle. NMEA 2000 -integroinnin ansiosta uudet plotterit on helppo yhdistää automaattiohjaukseen, mittareihin, tutkaan, purjehdusprosessoreihin, äänentoistoon, moottoreihin ja muihin yhteensopiviin laitteisiin.

Zeus S on saatavilla 7, 9 tai 12 tuuman näytöllä ja se tulee myyntiin tällä viikolla. 

www.bandg.com