Kuutonen on pienin ja täysin uusi koko kalastuspainotteisessa Barracuda-mallistossa. 5,5-metrin mittaisena se on markkinoiden pienimpiä ohjaushyttiveneitä. Suomen valikoimista vertailukohtaa voi hakea vaikkapa Pegazus 560 Top Fisheristä, Quicksilver Captur 555 Pilothousesta tai Yamarin 59 Cabinista.

Barracuda 6 erottuu muista etenkin ohjaamon sivuovella ja taka-avotilan kanssa samalla korkeudella olevalla styyrpuurin sivukannella. Yhtälö on tähän saakka saatu toteutumaan vasta reilun metrin verran isommissa ohjaushyttiveneissä.

Hytti ja ovet ovat tosin Barracuda 6:n kohdalla hieman häilyviä termejä, sillä takaseinää ei ole eikä styyrpuurin oviaukossa ovea. Molemmat saa suljettua katonrajaan auki rullattavilla ja vetoketjuilla suljettavilla kuomuseinämillä, mitkä poimitaan lisävarustelistalta.

Kipparille ja apparille on ajokatoksessa penkkien virkaa hoitavat putkijakkarat, varsinaiset veneistuimet maksavat ekstraa. Jääkaappi edustaa lisävarustelistalla luksusta, tuulilasinpesin käytännöllisyyttä. Molemmat ovat tässä kokoluokassa harvinaisia varustelisiä.

Kojelaudan vieressä on ovi keulakannen alla olevaan minikajuuttaan. Vakioasussaan se on varastotila, vesi-wc:llä ja vuodepatjalla lisävarusteltuna myös yhdistetty toiletti ja lepotila. Oven takana muista tiloista erillään olevaa vessaa ei alle kuusimetrisissä ohjaushyttiveneissä ole ennen nähty.

Avotila vaikuttaa käyttökelpoisen tilavalta. Kalastusvarustukseen voi ruksailla vapatelineiden lisäksi esimerkiksi kalasumpun, perkaustason ja kannenhuuhtelupumpun. Retkiveneilijöitä kosiskellaan sitten vaikkapa avotilan klaffipenkeillä, istuinpehmusteilla ja pöydällä sekä uimatason suihkulla. Optiolistalta löytyy myös lisäuimatasot sekä keulan ankannokka, jotka pidentävät Barracuda 6:sta noin metrillä.