Takavuosina yksi Finnmasterin suosituimpia malleja oli kuusimetrinen keskihyttivene 6100 MC. Siina oli isompi avotila keulassa ja pienempi perässä, ja niiden välissä mahdollisimman suuri ajohytti. Uudessa C6:ssa on hiukan samaa henkeä.

Avotilat tosin ovat C6:ssa aikalailla samanarvoiset. Käytännössä taka-avotila on siis hiukan kasvanut ja keula pienentynyt. Molemmissa avotiloissa on pyritty pitämään huoli siitä, että kulkuyhteydet ovat mahdollisimman sujuvat.

Hytti vaikuttaa kuuden metrin kokoluokka huomioiden tilavalta. Matka-ajoon on tarjolla neljä tai jopa viisi istumapaikkaa kasvot ajosuuntaan päin. Apukuskin penkin istumasuuntaa voi muuttaa kääntämällä selkänoja, jolloin paapuurin laidalle muodostuu kahden tai kolmenkin istuttava dinetti. Se on uniikki ominaisuus kuusimetristen ohjaushyttiveneiden kokoluokassa.

Hytin takaosaan saa muodostettua poikittaisen parivuoteen. Sivupenkkien selkänojat toimivat näppärästi vuoteen täytepatjoina. Lisävarustelistalta löytyy tavanomaista enemmän retkimukavuuksia, kuten jääkaappi, makeavesijärjestelmä, keitin ja verhosarja. 

C6 rakentuu S6-pulpettievenemallin kanssa samalle rungolle. Pituutta C6:lla on 6,3 ja leveyttä 2,3 metriä. Painoa on kertynyt selvästi yli tuhat kiloa, tarkemmin 1 140 kg. Tehosuositus on 100–150 hevosvoimaa. Kyytiin saa kerralla ottaa viisi henkilöä.

www.finnmaster.fi