Fusion MS-RA210 on suunniteltu vaihtoehdoksi RA70- sarjan radioille, mutta se ei korvaa RA70 sarjaa. RA70 sarja tulee jatkumaan tuotannossa ja on edelleen Fusionin päätuote DIN-kokoisten soittimien jälkimarkkinoilla.

Fusion RA210 on samankokoinen soitin kuin aiemmin esitelty Apollo RA670, ja vaikka se ei ole DIN-kokoinen soitin, se voidaan asentaa standardikokoiseen DIN-aukkoon lisävarusteena myytävän adapterilevyn avulla. 

Soittimessa on 2,7” värillinen, vesitiivis ja huurtumaton lcd-näyttö ja samanlainen pelkistetyn moderni muotoilu kuin muissakin Apollo-sarjan soittimissa. Erona RA210:ssä on se, ettei siinä ole PartyBus toimintoa tai WiFi- tai verkkoliitäntämahdollisuutta. Sen sijaan RA210:ssa on edellä mainittuja lukuunottamatta kaikki normaalit toiminnot kuten AM/FM radio, Bluetooth-liitännät, usb-portin, NMEA2000-liitettävyys ja 4 x 50 W D-luokan vahvistin kahdella alueella. Uutuutena laitteessa on myös Fusion DSP -ominaisuus. 

Fusion MS-RA210 suositushinta asettuu noin 450 euron tietämille veroineen. Laite tulee saataville kuluvan vuoden joulukuussa ja esillä tietenkin kevään venemessuilla.

Lisäksi Fusion on julkaissut uuden ohjelmistopäivityksen Apollo sarjan soittimille, jonka suurin ja tärkein ominaisuus on Apple AirPlay 2 -tuki, joka mahdollistaa monihuonekuuntelun PartyBus-ympäristössä. Päivitys on nyt ladattavissa Fusion-Link sovelluksen kautta, sekä Fusion-tukisivuilta usb latausta varten.

www.fusionentertainment.com