Uutuus on vaihtoehto valmistajan MS-RA55- ja RA50-venestereoille, ja sopii itse asiassa samaan aukkoon kuin edeltävä RA55-malli.  

MS-RA60 on lähtötason ratkaisu veneilijöille, joiden veneissä tila on arvossaan. Keskusyksikkö onkin verraten pienikokoinen ja se on muotoiltu valmistajan modernin minimalistisen linjan mukaisesti. 

Laitteessa on toimintaympäristöön sopiva huurtumaton näyttö sekä IPX6- ja IPX7 vesitiiviys. Soittimessa on sisäänrakennettu vahvistin, jolla voi syöttää neljää venekaiutinta. 

RA60:nen ominaisuuksiin kuuluvat langaton bluetooth-yhteys Fusion-Link -sovelluksesta, kahden itsenäisen äänentoistoalueen äänenvoimakkuuden säätö, kauko-ohjaus ANT-yhteensopivalla älykellolla tai ARX70 -kauko-ohjaimella.

MS-RA60-venestereoiden ohjelmistopäivitykset tehdään langattomasti bluetooth-yhteyden avulla yhteensopivan älylaitteen Fusion-Link-sovelluksella. Laite on suunniteltu ja muotoiltu kestämään ankaria meriolosuhteita ja se on suojattu suolaa, suolasumua, uv-säteilyä, pölyä, ja muita merellisiä haittoja vastaan.

MS-RA60 tulee saataville toisella vuosineljänneksellä suositushintaan 249,99 euroa.

Fusion Audio Entertainment