Galeon kilpailee tunnettujen eurooppalaisveistämöiden rinnalla yli 50-jalkaisten moottorijahtien luokassa, mutta toisin kuin moni italialais- tai englantilaismerkki, on puolalaisveistämö panostanut vahvasti myös pienempien, alle 40-jalkaisten matkaveneiden luokkaan.

Esimerkiksi sopii tuore 365 HTS/370 HTC/360 Fly -trio, josta viimeksi mainittu palkittiin Vene 17 Båt -näyttelyssä helmikuussa Messujen Matkamoottoriveneenä.

Mallivuoden 2018 uutuuksiin kuuluu pykälää pienempi 335 HTS. Se korvaa mallistossa aiemmin olleen 325:n. Kuten mallimerkintä kuvaa, kyseessä on HT-katolla varustettu sportcruiser-tyyppinen vene. Liukukattoluukulla varustetun HT-katteen alle jää ohjaamo ja valtaosa avotilaa, mutta perä on avoin ja suljettavissa kuomulla.

Avotilan tilaratkaisua on pyöräytetty hieman uudella tavalla. Takimmaisena on monipuolisesti laajennettava ja yhdisteltävä aurinkotasosta ja sohvista muodostuva kokonaisuus, ohjaamon vieressä puolestaan korkealle nostettu lounge.

Kannen alle on luvassa lukuisten runko- ja kansi-ikkunoiden ansiosta entistä valoisampaa ja avarampaa, vaikka Galeon on pitänyt kiinni kolmen tilan kokoonpanosta. Kahden ovilla ja laipioilla muista tiloista eriytetyn makuukajuutan välistä löytyy pentterin ja toiletin lisäksi myös sisäsalonki.

Konehuoneeseen on tarjolla kaksi bensiini- ja kaksi dieselvaihtoehtoa. Numeroiden valossa 335 HTS on Galeonille tyypilliseen tapaan tukevaa tekoa, joten taloudellisemmat ja vääntävämmät dieselit ovat ainakin paljon ajavalle houkuttelevampi vaihtoehto, 40–50 000 euron lisähinnasta huolimatta.

Toinen moinen summa kuluu helposti lisävarustelistaa ruksatessa, joten 335 HTS:n reaalihinta dieselkoneilla asettuu noin 300 000 euron tuntumaan. Suomen markkinoilla 335 HTS:n pääkilpailijat ovat esimerkiksi Grandezza 34 OC, Jeanneau Leader 33 S, Bavaria S33 HT, Sealine S330 sekä Azimut Atlantis 34.