GPSmap x3 -malleissa on näytön reunasta reunaan peittävä lasipinta, jonka ansiosta laitteen kokoa on pystytty pienentämään. Laitteet voidaan kiinnittää telineeseen tai uppo- tai tasoasentaa. 

9- ja 12-tuumaisissa malleissa on IPS-kosketusnäyttö, jota voi katsella kaikista kulmista myös polarisoiduilla aurinkolaseilla. 7-tuumaisessa mallissa on 60 % ja 9-tuumaisessa 50 % suurempi pikselitiheys verrattuna aikaisempiin X2-malleihin verrattuna. Asennusta helpottava jälkiasennussarja on saatavilla asiakkaille, jotka haluavat päivittää olemassa olevan Garmin-laitteensa uuteen GPSmap x3 -laitteeseen.

GPSmap x3 -mallisto tarjoaa lähes kaksinkertaisen prosessoritehon aikaisemman sukupolven laitteisiin verrattuna. Parantunut suorituskyky nopeuttaa myös veneen antureita, tutkaa, luotainta, kameroita, videolaitteita ja digitaalisia kytkimiä sekä vähentää viiveitä koko veneverkossa. 

Kaikuluotainyhdistelmälaitteet eli xsv-mallit tukevat perinteistä 1kW:n Chirp-luotainkuvaa, jossa kohteet erotellaan tarkasti jopa 300 metrin syvyyteen saakka. Uusissa yhdistelmälaitteissa on myös tuki skannaavaa Ultra High-Definition SideVü- ja ClearVü-luotainkuvaa varten. Kaikuanturit ovat lisävarusteita.

GPSmap x3-mallisto on yhteensopiva NMEA 2000- ja Garmin Marine-verkkojen kanssa. Karttaplottereissa on J1939-yhteyskäytäntö moottoriliitäntää varten. 

Laitteiden tukemalla wifi-yhteydellä voidaan ottaa ActiveCaptain-mobiilisovellus käyttöön. Sen avulla käytettävissä ovat älykkäät ilmoitukset, langattomat ohjelmistopäivitykset, suunnittelutoiminnot veneen ulkopuolella ja paljon muuta

Uudet GPSmap 723-, 923- ja 1223-mallit tulevat saataville marraskuun aikana. Mallimerkinnän ensimmäinen (723 ja 923) ja kaksi ensimmäistä (1223) numero kertovat näytön tuumakoon. Kaikuluotaimella varustettujen mallien (xsv-mallit) suositushinnat ovat 1 199–3 099 euroa. Ilman kaikuluotainta hinnat ovat 200 euroa edullisemmat.

www.garmin.com/marine

www.garmin.fi