Garmin ajoitti kalastajille tarkoitetun laitteiston julkaisun sopivaan hetkeen, kun veneilykausi lähestyy loppuaan ja pilkkikausi alkuaan.

Toisessa anturissa (PS22-TR) käytetään Garminin LiveVü-tekniikkaa, jolla jään alta nähdään live-kuvaa, esimerkiksi liikkuvia kaloja, 30 metrin säteellä. Käytössä on alas- ja eteenpäin näyttävät LiveVü-tekniikat. Anturin voi kiinnittää myös esimerkiksi veneeseen tai sähköperämoottorin rikiin.

Toinen anturi on perinteisempi kalojen havaitsemiseen käytetty chirp-malli GTH10HN-IF, jonka keilakulma on 8–16 astetta. Molempia antureita voi käyttää myös yhtä aikaa.

Kellukkeella varustettuja kaikuantureita käsitellään pilkkireiän läpi varrella, jossa on kääntyvä pää. Antureiden suunnan perusteella voi päätellä kaikukuvan suunnan. Näyttönä paketissa tulee 7-tuumainen EchoMap Chirp 73cv -plotteri.

USAssa koko Panoptix Ice Fishing Bundle -paketin hinta on 1 800 dollaria. Pelkän chirp-anturin saa 170 ja LiveVü-anturin 900 dollarilla. Jos omistaa jo ennestään yhteensopivan EchoMap-näytön, chirp-anturin sisältävän pilkkikaikupaketin sen oheen saa 400 taalalla.

www.garmin.com