GHC 50:nen häikäisysuojattu 5-tuuman WVGA-kosketusnäyttö tekee valmistajan mukaan autopilotin konfiguroinnista ja hallinnasta entistä helpompaa. Interaktiivisen käyttöliittymän avulla veneen kulkusuunnan muuttaminen sujuu yhdellä kosketuksella. GHC 50 toimii minkä tahansa Garmin Reactor-autopilotin kanssa NMEA 2000-verkon välityksellä, ja autopilotin kulkusuuntatiedot voidaan jakaa verkon kautta myös muihin laitteisiin. Laitetta on mahdollisuus hallita langattomasti joidenkin Garmin Quatix-veneilyälykellojen, Garmin autopilotin kauko-ohjaimen tai GRID 20-kauko-ohjaimen avulla.

GHC 50 -ohjausyksikön reunaton lasipintainen näyttö sopii saumattomasti Garmin-monitoimilaitteiden rinnalle. Aiempaa kookkaampi ja kirkkaampi näyttö on selkeämpi sekä päivänvalossa ja hämärässä.

GHC 50 on yhteensopiva kaikkien GHP Reactor -autopilottien kanssa. Reactor-malliston laitteissa käytetään 9-akselista solid-state AHRS-teknologiaa, jonka avulla kulkusuunta pysyy oikeana myös kovassa aallokossa. Tarjolla on useita asennusvaihtoehtoja, jotka vaativat valmistajan mukaan hyvin vähän käyttöönotto- ja kalibrointitoimenpiteitä.

Uusissa Reactor-autopilottipaketeissa, joihin aiemmin kuului GHC 20 -ohjausyksikkö sisältävät nyt GHC 50-ohjausyksikön. Garminin autopilottioppaasta voi tarkistaa, mikä autopilotti sopii omaan veneeseen. GHC 50-erillisyksikön suositushinta on 879 euroa.

www.garmin.com/fi