Striker Cast -kaikuanturi kiinnitetään virvelin tai ongen siimaan ja heitetään veteen rannasta, laiturilta tai veneestä. Se näyttää kalat ja vedenalaiset kohteet Striker Cast -sovelluksessa, joka on yhteen­sopiva Apple- ja Android-laitteiden kanssa. 

Helposti heitettävä ja kestämään suunniteltu Striker Cast on tukeva ja kevyt. Laite käynnistyy automaattisesti, kun se heitetään veteen ja sammuu itsestään, kun se nostetaan kuiville. Laitteessa on sisäinen, usb-kaapelilla ladattava akku, joka kestää yli 10 tuntia yhdellä latauksella. Kaikuluotain on vesitiivis ipx6- ja ipx7-standardien mukaisesti.

Striker Cast toimii makeassa ja suolaisessa vedessä ja myös pilkkimisessä. Se toimii 0,6–45 metrin syvyyksissä ja lähettää luotain- ja lämpötila tiedot langattomasti jopa 60 metrin päähän. Valittavana on perinteinen 2D-kaikukuvatila tai pilkkimiseen tarkoitettu flasher-tila, joissa voi säätää esimerkiksi voimakkuutta ja syvyysaluetta. Kun käyttäjä valitsee sovelluksessa kalakuvakkeet, hän näkee luonnollisemman näköiset kuvat kaloista ja niiden sijainnista suoraan sovelluksessa. 

Striker Cast GPS -malleissa on sisäinen gps, jonka avulla voi luoda omia karttoja 0,3 metrin välein merkityillä käyrillä Quickdraw Contours -ohjelmistoa käyttäen. Kerätyt tiedot voidaan tallentaa sovellukseen ja muiden käyttäjien Quickdraw-verkkoyhteisöön tallentamia tietoja voidaan ladata ja tarkastella omassa laitteessa. 

www.garmin.com/marine

www.garmin.fi