Striker luotainnäytön väripalettien suunnittelussa on otettu huomioon esimerkiksi valon määrä ja pohjan muoto. Uudet, kirkkaita värejä sisältävät vaihtoehdot nostavat Garmin-värivalikoimien kokonaismäärän kuuteentoista, mikä helpottaa kalojen erottamista rakenteista entisestään käyttäjän mieltymyksistä ja kalastusolosuhteista riippuen.

Striker Vivid -mallit on varustettu Garmin Chirp-luotaimella tai skannaavilla Chirp ClearVü- tai SideVü-luotaimilla. Vivid-malliston laitteissa on myös herkkä gps-vastaanotin. Käyttäjät voivat merkitä kalapaikkansa ja muut kohteet, kuten uppotukit ja laiturit, ja palata merkittyihin kohteisiin myöhemmin. Gps:n avulla voi myös suunnitella ja luoda reittejä sekä tarkistaa veneen nopeuden.

Striker Vivid -kaikuluotaimella kalastajat voivat tehdä omia HD-kalakarttoja laitteessa olevan Quickdraw Contours -karttaohjelmiston avulla. Toiminnolla voi tehdä karttoja, joihin on merkitty käyrät 0,3 metrin välein. Käyttäjien keräämiä tietoja voi jakaa ja tarkastella Garmin Quickdraw -verkkoyhteisössä.

Striker Vivid -malliston 7- ja 9-tuuman malleissa on wifi-ominaisuus. Sen ja sopivan älypuhelimen avulla kaikuluotaimen käyttäjät pääsevät maksuttomaan ActiveCaptain -sovellukseen, jossa voi siirtää reittipisteitä ja vastaanottaa laitteen näytölle ilmoituksia esimerkiksi ohjelmistopäivityksistä.

Striker Vivid -mallisto on saatavissa 4-, 5-, 7- tai 9-tuuman näytöllä. Laitteiden mukana toimitetaan kallistettava/käännettävä teline ja peräpeilikiinnitystarvikkeet. Striker Vivid -mallistoon on saatavissa kaksi kaikuanturivaihtoehtoa, joko SideVü-kaikuanturin kanssa tai ilman sitä. Mallisto tulee myyntiin marraskuussa, ja laitteiden hinnat ovat 249 – 699 euroa.

www.garmin.com/marine 

www.garmin.fi