Hanse on pitänyt kiinni hieman kulmikkaasta ja innovatiivisesta sisustuksesta ja itseskuuttaavasta fokasta vakiovarusteena. Judel & Vrolijkin suunnittelema runko ja evät on suunniteltu tuottamaan vauhtia matkantekoon ja turvallisuutta vesille.

Hanse 458:n riki on purjepinta-alaltaan runsas ja lupaa yhdessä rungon muodon kanssa vauhdikasta matkantekoa. Veneen tupla-ankkurirullaan on integroitu genaakkerirulla. Itseskuuttaava fokka on sisempänä omalla rullallaan. Varsin näppärä järjestely vakiovarusteena.

Salonki on valoista neljän kattoluukun ja kuuden ikkunan ansiosta. Kaiken kaikkiaan veneessä kolmetoista erikokoista kattoluukkua ja kuusi runkoikkunaa.

Salongin sohvaryhmä on vakioasettelussa u-muotoinen. Sen jatkeena on kulmapentteri. Pentterin erikoisuus on sekä edestä että ylhäältä avautuva jääkaappi.

Vakiona vene toimitetaan kolmella makuukajuutalla, joista keulakajuutta on erittäin suuri omistajan hytti. Vaihtoehtoisessa sisutuksessa keulahytti on jaettu kahtia.

Hansen värimaailman voi valita runsaista vaihtoehdoista ja kaikki kombinaatiot laskien niitä on toistasataa. Esimerkiksi tekstiilit valitaan kahdeksasta vakiovaihtoehdosta.

Hansen kansi on varsin perinteinen, mutta höystetty moderneilla yksityiskohdilla. Tuplaruorit seisovat omilla jaloillaan, joihin on integroitu tilavat ja ergonomisesti muotoillut instrumenttipodit, joihin mahtuu isompikin monitoiminäyttö.

Ruorimiehen istuimiin on integroitu grilli ja toiselle puolelle pesuallas. Perätaso on mallia alaslaskettava. Se on lähes koko veneen runsaan peräpeilin levyinen.

Hansen syväys on vakiona 2,23 metriä ja matalammalla kölillä 1,82 m. Kahdentoista tonnin painoista venettä liikuttaa 103 neliötä purjeita (genaakkeri 160 m2) ja tyvenen yllättäessä 57 hevosvoimainen (optiona 80 hv) kone. Uutuuden lähtöhinta purjehdusvalmiina tehtaalla on 257 000 euroa, sisältäen Suomen arvonlisäveron.

www.hanseyachts.com

www.hansail.fi