Helly Hansen Arctic Ocean Parka -takin H2Flow-lämmönsäätöjärjestelmässä takin sisällä olevat ilmataskut varastoivat kehon lämpöä ja eristävät tehokkaasti kylmältä. Takin ventilointi ohjaa ilman ulos viilentäen käyttäjäänsä perinteisiä takkeja tehokkaammin. Takin vanun (PrimaLoft RISE) rakenne on lämmittävä tekemättä silti takista paksuntuntuista.

Helly Hansenin yhdessä ammattipurjehtijoiden kanssa suunnitellun Arctic Ocean Parkan valmistuksessa on keskitytty aiempaa enemmän myös ympäristövaikutuksiin. Takin pintamateriaali on PFC-vapaa ja Bluesign®-sertifiointi takaa raakamateriaalien vastuullisen, ympäristöystävällisen ja turvallisen tuotantoprosessin. Materiaalin raaka-aineesta yli puolet on valmistettu meristä kerätystä muoviroskasta.

Arctic Ocean Parkassa on kaksisuuntainen vetoketju ja säädettävät tuplahihansuut. Irrotettava huppu on suojaava ja säädettävä, myös helma on säädettävä. Sisäpinnaltaan pehmeä kaulus on korkea ja hyvin suojaava. Takissa on kiinnityslenkit sisä- ja ulkopuolella sekä D-lenkki hätäkatkaisimelle. Lepotaskujen sisäpinta on lämmintä ja pehmeää materiaalia, takissa on lisäksi rintatasku ja vetoketjullinen sisätasku sekä heijastavia yksityiskohtia.

Arctic Ocean Parkan pintamateriaali on täysin hengittävä ja vedenpitävä Helly Tech Professional, joka on valmistettu pääosin kierrätetystä polyamidista (58 %). Saumat on teipattu (hartioissa ei ole saumoja).

Värit: hilla (keltainen ja sininen) ja sininen

Koot: XL-XXL

Suositushinta: 700 €

www.hellyhansen.com