Pääkuvan Skagen Offshore -takki on valmistettu Ocean Bound -kierrätysmateriaalista, jossa puolet koostuu meristä kerätystä muoviroskasta ja hylätyistä kalastustarvikkeista. Veden- ja tuulenpitävä sekä hengittävä Skagen Offshore -takki on klassinen purjehdustakki, joka soveltuu sekä rannikko- että avomerikäyttöön. Takki on kehitetty yhdessä ammattipurjehtijoiden kanssa ja se soveltuu käytettäväksi yhdessä Skagen Offshore Bib -housujen kanssa.

Skagen Offshore -takin suositushinta on 500 euroa ja se on saatava unisex mallina kokoina S–2XL ja naisten mallina kokoina XS–XL.

Hydropower-sarjan vedenpitävä Foil Shell -kuoritakki on kehitetty yhteistyössä America's Cupiin osallistuneen American Magic -tiimin ammattipurjehtijoiden kanssa vastaamaan nopeita foilaavia veneitä purjehtivien tarpeisiin. Takin sporttisen leikkauksen, joustavien materiaalien ja hyvän istuvuuden luvataan mahdollistavan täydellisen vapaan liikkumisen.

HD Foil Shell -takin suositushinta on 400 euroa ja se on saatavina unisex mallina kokoina S–2XL ja naisten mallina kokoina XS–XL.

www.hellyhansen.com