Merry Fisher 695 -malleista suositumpi on ollut aloituskuvan Cruiser, jota on valmistettu ja myyty viiden vuoden aikana peräti 1 400 kappaletta. Uudistetun Serie2:n tunnistaa parhaiten entistä suuremmista sivuikkunoista, joiden alareunassa on muodikas syvennys. Myös katto on muotoiltu uusiksi.

Avotila on entistä tilavampi, sillä peräsohva on sijoitettu taaemmas moottorikaivon päälle. Kun moottori halutaan kipata täysin ylös, sohva liu'utetaan eteenpäin.

Hytin tilaratkaisu ja kalusteet ovat entisillä paikoillaan, mutta asuttavuutta ja retkeilymukavuutta on petrattu. Pentteri, toiletti ja dinetti ovat entistä käyttökelpoisempia. Kojelautaan mahtuu nyt 12 tuumainen monitoiminäyttö.

Paapuurin puolen etupenkin muunneltavuus käy entistä helpommin, sillä sen selkänoja taittuu nyt yhdellä liikkeellä joko kasvot ajosuuntaan istuttavaksi apukuskin paikaksi tai pöytää kohti istuttavaksi dinetin sohvaksi.

MF 695 Marlinin uuden ilmeen esikuvana on ollut selvästi kuluvalle vuodelle esitelty MF 895 Marlin. Muotoilussa on kulmia terävöitetty ja mustan ja valkoisen kontrastia lisätty. Sekä ikkunat että ovet Serie2:ssä edeltäjää suuremmat.

Uusi MF 695 Marlin tulee edeltäjän tapaan myyntiin yhden tai kahden oven versiona. Kahden oven versiossa on ohjaamon sivuliukuoven lisäksi myös takaovi. Kahden oven versiossa ohjaushytissä on kolme erillisistuinta, yhden oven versiossa kaksi erillisistuinta ja takapenkki.

Mitoiltaan Serie2:t ovat muutaman sentin edeltäjiään pidempiä. Myös lisävarusteena saatavat lisäuimatasot ovat hitusen aiempaa suuremmat. Muilta osin mitat ja tekniset tiedot ovat pääpiirteittäin ennallaan.

www.jeanneau.com

www.nauticalpartners.fi