Merry Fisher Sport -sarjaan saadaan mallivuodelle 2022 yksi uutuus, 795 Sport Serie2. Ulkoa sen erottaa parhaiten edeltäjästään etuavotilasta, johon uuden sukupolven malliin saa isomman 895 Sportin tavoin täydellisen pehmustesarjan.

Taka-avotila on entiseen tapaan monipuolisesti muunneltavissa. Kolmella sivulla olevat klaffipenkit voi  taittaa pois aktiviteettien tieltä, tai niiden keskelle saa pöydän, jolloin avotila toimii vaikka ruokailu- ja oleskelutilana. Hytin takaseinustalle voi valita penkin tai lipaston, jota voi varustella kokkailu- tai kalastusmielessä.

Avotilan molemmista peräkulmista johtaa kulkuväylät entistä suuremmille uimatasoille. Styyrpuurin laitaan on tullut vakiovarusteeksi avattava portti.

Ohjaushytin voi valita yksi-, kaksi tai kolmiovisena. Ohjaamon eli styyrpuurin sivuliukuovi on olemassa aina, kaksiovisessa versiossa on sen lisäksi takaovi. Molempiin versioihin saa lisävarusteena paapuurin sivuliukuoven.

Ovivalinta vaikuttaa jonkin verran sekä taka-avotilan kalusteltavuuteen että ohjaushytin tilaratkaisuun ja ilmeeseen. Takaovellisessa korostuu kulkuyhteydet mutta sisustus on yksinkertaisempi ja istumapaikkoja vähemmän. Takaoveton versio on kalustettu runsaammin ja myös oleskelua ajatellen. 

Keulakajuutassa on kompakti parivuode ja erillinen wc-tila, johon voi valita lisävarusteena joko kemiallisen tai vesi-wc:n.

Runko on uusi, ja sietää entistä enemmän tehoa. Moottorivaihtoehdot alkavat 150-hevosvoimasta ja ulottuvat 250 hevosvoimaan. Suomen hinnat ja varusteet vahvistuvat syyskuussa.

www.jeanneau.com 

www.nauticalpartners.fi