Lowrance on julkistanut seuraavan sukupolven kaikuluotain- ja karttaplotterituoteperheensä Elite Ti2:n. Sarjan laitteet tarjoavat kalastajille ominaisuuksia, jotka aiemmin olivat tarjolla vain Premium-luokan HDS-tuoteperheen näytöissä.

Active Imaging -kaikuluotain tarjoaa terävän kuvan, hyvän kantaman, paremman kuvan pohjan muodoista ja koostumuksesta sekä tietenkin kaloista. Laitetta on helppo käyttää ilman taajuuksien vaihtotarvetta useimmissa olosuhteissa Active Imaging -toiminnon 800 kHz:n taajuuden ansiosta, joka takaa terävän kuvan ja yksityiskohdat jopa 36 metrin leveydeltä. Kalastajille, jotka haluavat nähdä tätäkin leveämmälle, on laitteessa myös 455 kHz:n taajuus.Elite Ti2:ssa voi kaikuluotainkuvan ja karttaplottauksen tiedot jakaa langattomasti kahden näytön välillä. Laite sallii myös reittipisteiden tietojen synkronoinnin ja näytön verkkoasetukset mahdollistavat helpon asennuksen ilman kaapelisotkuja. Elite Ti2 voi myös näyttää älypuhelimen puhelu- ja tekstiviestitietoja Bluetooth-liitännän kautta. Kätevää olosuhteissa, joissa älypuhelimen käyttö ei muuten olisi järkevää.

Elite Ti2 hyödyntää Genesis Live -karttasovelluksen ominaisuuksia käyttämällä digitaalista syvyystietoa karttojen päällä kerroskuvana. Käyttäjä voi helposti säätää syvyyskäyrien läpinäkyvyyttä, tiheyttä ja valita väripaletit. Kartat on mahdollista tallentaa SD-muistikortille. Lowrance Elite Ti2 on saatavilla 7-, 9- ja 12-tuuman näyttökoossa usealla eri kartta- ja anturivaihtoehdoilla.