Lowrance on ladannut uuteen HDS-laitesukupolveen uusia ominaisuuksia ja Live-lisänimen.

Active Imaging -kaikuluotaustekniikalla käyttäjä näkee merenpohjan uudentasoisella tarkkuudella ja kantamalla. Valmistajan mukaan Active Imaging -antureilla saadaan markkinoiden paras selkeys kantamasta tinkimättä ja erinomainen tarkkuus pohjan muotojen ja koostumuksen sekä kalojen osalta.

Active Imaging 3-in-1 -kaikuluotaimessa on yhdistetty Lowrance CHIRP-, SideScan- ja DownScan-teknologiat, jotka yhdistämällä voidaan nopeasti paikallistaa kaloja kiinnostavat paikat pohjassa.

Active Imaging 2-in-1 -kaikuluotain sisältää Side- ja DownScan-teknologiat ja soveltuu käytettäväksi erillisen perinteisen kaikuluotainanturin kanssa.

Active Imagingin erotuskyky, 3D-näkymä ja uusi Custom Depth Shading -ominaisuus julkistetaan olemassa oleviin StructureScan 3D -moduuleihin syksyn 2018 aikana ilmaisen ohjelmistopäivityksen myötä.

Livesight-kaikuluotain tarjoaa puolestaan mahdollisimman yksityiskohtaisen kalanäkymän, mukaan lukien kalojen käännökset ja pyrstönlyönnit. Ominaisuus mahdollistaa kalojen katselun ja reaktioiden seurannan reaaliaikaisesti, ominaisuuksia, jotka helpottavat kunnon saaliin saamista.

LiveSight sopii hyvin niin Dropshot- ja vertikaalijigaukseen kuin myös vieheen seuraamiseen veneen etupuolelta. Kaiun anturin voi asentaa osoittamaan eteenpäin heittäessäsi saaliskaloja kohti tai alaspäin vertikaalijigausta varten.

HDS Live hyödyntää Genesis Live -karttasovellusta ja voi näyttää digitaalista syvyystietoa karttojen päällä kerroskuvana. HDS Live mahdollistaa tärkeiden kalastukseen liittyvien tietojen sekä älypuhelimesta saatavan viihdesisällön näyttämisen 12- ja 16-tuuman näyttöjen kautta. Käyttäjät voivat katsella älypuhelimelta saatavaa sisältöä koko näytön kokoisena tai jaetun näkymän HDMI-liitännän kautta suoratoistettuna videona, katsella Google Maps -karttoja sekä kalastukseen liittyviä tietoja suoraan kosketusnäytöltä. HDS Live on saatavilla 7-, 9-, 12- ja 16-tuumaisena versiona.

www.lowrance.com