Nimen perään tullut toisen potenssin merkki on aika osuva (vaikkei sitä otsikkoriveissä ulkoasullisesti oikein toistukaan), sillä laitteiden kaikuluotaimiin on tullut huikea parannus. Esimerkiksi keilanleveyttä on lisätty kaikissa malleissa.

Perusmallissa Hook2 4x Bullet on pelkästään laajakeilainen laajakaistakaiku 200 kHz taajuudella, mutta SplitShot-mallissa  on sen lisäksi DownScan-kaiku, joka erottelee pohjan muodon paljon tarkemmin. TripleShotissa on näiden lisäksi Hi Chirp -taajuus sekä viistokaiku StructureScan, jolla saa vielä yksityiskohtaisempaa kuvaa pohjasta.

Kaikissa muissa malleissa paitsi edullisimmassa Hook2 Bullet 4x:ssä on gps-paikannin, jonka avulla voidaan merkitä muistiin omia paikkoja. 5-, 7-, 9- ja 12-tuumaisissa näytöissä on lisäksi SD-muistikorttipaikka, johon voi lisätä C-Mapin tai Navionicsin karttakortin.

Yhdellä kaikuluotaimella varustetut Bullet-mallit ovat 4-tuumaisia, 5–9-tuumaisissa on valittavana SplitShot tai TripleShot-malli, ja 12-tuumaisessa on ainoastaan TripleShot.

Hook2-laitesarja on valmistettu kustannustehokkaasti. 4-tuumaisten Bullet-mallien hinnat alkavat 149 eurosta, 5-tuumaiset SplitShotit lähtevät 365 eurosta ja huippumalli Hook2 12 TripleShot maksaa 1 945 euroa.

www.lowrance.eu/fi/tuotteet/fishfinders-and-chartplotters/hook2/