Minn Kota Ultrex-, Ulterra-, Instics, Terrova- ja Riptide Terrova -moottorit ovat nyt saatavilla myös uusina Quest-malliversioina. Quest-sarjan malleissa on uusi hiiliharjaton Dual Voltage 24/36V -moottori, jossa on Minn Kotan mukaan jopa 50 prosenttia suurempi vääntö ja 30 prosenttia pidempi käyttöaika maksimiteholla tavalliseen 24 voltin hiiliharjallisella moottorilla varustettuun malliin verrattuna.

Quest-moottorimalliston maksimi työntövoima onkin jopa 115 paunaa, mikä mahdollistaa keulakoneen käytön isommissakin veneissä tai rankemmissakin olosuhteissa. Rikipituuksia on saatavilla aina 100 tuumaiseen saakka.

Parannetut ja päivitetyt komponentit on rakennettu kestämään lisääntyneen tehon ja haastavien käyttöolosuhteiden tuomat vaatimukset. Esimerkiksi rikiputki on hiilikuituvahvisteinen ja sekä moottorin kiinnitysrakenne että kippimekanismi ovat entistäkin tukevammat. Uudelleen muotoillut potkurit toimivat tiheässäkin kasvustossa huipputeholla.

Uusien Quest-versioiden ohella myös Minn Kotan 12 voltin keulasähkömoottorien mallisto on päivitetty. Niissä on nyt täysin uusi kaukosäädin, jossa on muun muassa neljä On-Boat Network -painiketta, joihin käyttäjä voi tallentaa haluamansa pikatoiminnot. Kaikkia Minn Kota -keulasähkömoottoreita voi jatkossa ohjata ilmaisella One-Boat Network APP -mobiilisovelluksella.

www.minnkotamotors.com

www.comstedt.fi