Purjeet ovat satamassa säilössä kahdessa arkun näköisessä kotelossa ruffin päällä. Mastot ovat teleskooppisia ja tyvestään luonnollisesti varsin paksuja, mutta keveitä. 

Valmistajan mukaan 21,33-metrinen vene kulkee purjein vai pitäisikö sanoa siivin jopa 22 solmua 10 m/s tuulessa. Kaksi 125 neliömetristä siipeä antavat kevyemmässäkin kelissä tietokonelaskujen mukaan 10 solmua 5 m/s tuulessa. 

Vene painaa kuivana 23 tonnia ja hyötykuormaa suositellaan otettavaksi enintään 3,5 tonnia. Vene kykenee majoittamaan jopa 10 matkustajaa ja 3 miehistön jäsentä. Hieman harvinaisempana myyntiargumenttilukuna valmistaja kehuu veneen neliöillä: 185 neliömetriä tilaa kaikkiaan, josta salonki vie 54. Melko hulppeaa.

Veneessä on regeneroiva sähköpropulsio kuljettamassa venettä, kun tuuli loppuu tai satamaolosuhteissa manöveeratessa. Kummassakin rungossa on kaksi 10 kilowatin vetolaitetta, joita ruokkii peräti 230 kilowattitunnin akusto.

Tällä uuden ajan ihmeellä ei ole julkistettua hintaa, mutta valmistaja sellaisen varmasti antaa, jahka asiakas on tahtonsa ilmaissut.

www.modx-catamarans.com