Toiminnon avulla reittejä voi laatia kaikessa rauhassa kotona ja siirtää ne sitten veneen varsinaiseen navigointilaitteeseen.

Jos plotterissa oleva Navionicsin kartta ei tue automaattista Dock-to-Dock-väyläreititystä, tätä voi käyttää mobiililaitteessa ja siirtää sen laatima reitti plotteriin.

Hyvältä kuulostaa, ja tuskin Navionics tällä sahaa poikki omaa oksaansa, sillä toiminto edellyttää muutenkin varsin laajaa Navionicsin tuotteiden käyttöä.

Lisäksi toiminnolla voi myös aktivoida ja päivittää plotterin kartat uusimpiin. Navionics kertoo tekevänsä päivittäin 2 000 muutosta karttoihinsa. Tosin maailmanlaajuisesti, mutta tämä tieto kyllä houkuttaa käyttämään tuoreimpia karttoja.

Plotter Sync toimii langattomasti wifi-yhteydellä. Toiminto on yhteensopiva useiden Raymarinen ja Navicon (Simrad, B&G ja Lowrance) monitoiminäyttöjen kanssa. Navionicsin nykyinen omistaja Garmin lienee tulossa kuvioihin jollain aikataululla ja joillakin laitteilla.

Plotter Sync edellyttää aktiivista Navionics Boating -appia mobiililaitteessa ja voimassa olevaa Navionicsin karttaa monitoimilaitteessa.

Tarkemmat yksityiskohdat voi tarkistaa Navionicsin nettisivulta.

www.navionics.com/fin/charts/features/plotter-sync