Nimensä mukaisesti Raymarine Axiom XL -mallisto edustaa suurempaa kokoa 16-, 19-, 22- ja 24-tuumaisilla näytöillään. Näytöt on tarkoitettu suurempiin veneisiin ja suurten jahtien täysdigitaalisen lasikomentosillan elementeiksi.

Suuret ja hienot IPS-näytöt ovat säänkestäviä ja näin eivät kovin kranttuja sijoituspaikkansa suhteen. IPS-paneeli on tietokonenäytöistä tuttua tekniikkaa ja takaa normaalipaneeleita laajemmat katselukulmat sekä paremman kontrastin ja kirkkauden, jotka kaikki auttavat näkyvyyteen kirkkaassa auringonvalossa.

Isommissa Axiomeissa on samat ominaisuudet kuin pienemmissä malleissa. Axiom XL -sarja on täysin integroitavissa muiden Axiom-laitteiden kanssa. Jokaisen XL:n sisällä sykkii neliytiminen prosessori, joka pyörittää Raymarinen LightHouse3-käyttöjärjestelmää.

XL:ssä on sisäänrakennettu tuki lämpökameralle ja HDMI-liitäntä vaikkapa viihdelaitteille. Monipuoliset liitännät antavat runsaasti mahdollisuuksia lisätä tai käyttää erilaisia laitteita, kuten vaikkapa tietokonetta Axiom XL -näytön kautta.

Pian saatavilla olevat XL-sarjan laitteet ovat hinnaltaan alkaen 5 995 euroa. Suuri on paitsi kaunista, myös kallista.

www.raymarine.fi