Raymarinen uusiin Element-sarjan monitoiminäyttöihin on integroitu RealVision 3D- ja HyperVision-sonarit. Uudet laitteet on tarkoitettu kalastajille ja pohjan muodoista kiinnostuneille käyttäjille.

3D-kaikuluotainteknologian avulla pohjan muodot saadaan paremmin esiin ja kalojen piilopaikat paremmin selville. Kuva täydentyy HyperVisionin 1,2 gigahertsin CHIRP-kaiulla, jonka avulla varsinkin kalastajille tärkeät pohjan koostumus, kasvusto ja tietenkin kalat näkyvät entistä tarkemmin.

Valmistaja kehuu laitteiden olevan tehokkaimpia omassa kategoriassaan ja näyttävän suuntaa gps:n ja sonarin yhdistävissä monitoiminäytöissä. Laitteissa on uusi LightHouse Sport -käyttöjärjestelmä.

Element-sarjan monitoiminäytöissä on neliydinprosessori, joka piirtää pohjan muodot mahdollisimman pehmeästi. Uusi käyttöjärjestelmä antaa harrastajille myös mahdollisuuden luoda tarkkoja vedenalaisia karttoja.
Elementtejä on saatavilla 7-, 9- ja 12 tuuman kokoisina. Kauppoihin uudet laitteet tulevat kevään aikana, jolloin hinnatkin ovat selvillä.

www.raymarine.com

www.raymarine.fi