Raymarinen uusi vapaasti ladattava käyttöjärjestelmäpäivitys Lighthouse Bermuda 3.10 tuo paljon uusia ominaisuuksia Axiom-monitoiminäyttöihin. Racing Data Dashboardilla voi näyttää lähtölinjatiedot koko näytön näkymissä, jossa näkyy muun muassa purjehdusaika, nykyinen aika, linjojen etäisyys sekä tuuli- ja layline-tiedot. Race Timer -ajastimella voit käynnistää lähtölaskennan ja synkronoida sen virallisen kilpailuajan kanssa.

LightHousen uusi versio tuo 60 uutta suosittujen venetyyppien polaarikäyrää ja nostaa niiden kokonaislukumäärän yli 260:nen. 

LightHouse Bermudassa on myös uutuutena Racing Sidebar, joka voidaan sijoittaa Axiom-näytön vasempaan reunaan. Sen voi avata ja sulkea pyyhkäisemällä reunapalkkia. Siinä tärkeät tiedot kuten ajastin, etäisyys linjaan, poikkeama linjasta ja jäljellä oleva aika ovat heti käytettävissä. 

Tämän ominaisuuden avulla kilpapurjehtijat pystyvät helposti merkitsemään lähtölinjan päät ennen lähtöä. Tarvitsee vain purjehtia kumpaankin päähän ja merkitä poijut karttanäyttöä koskettamalla. 

Kilpapurjehtijoiden ohella matkaveneilijöitä päivityksessä hyödyntää eniten PredictWind- ja Offshore-sovellusten tuki. Niiden avulla on mahdollista vastaanottaa tuuli- ja sääennusteita sekä lähtö- ja reittisuunnitelmia wifi-, satelliitti- tai SSB-yhteyden välityksellä suoraan sovellukseen. 

www.raymarine.fi