Saksalaiseen Hanse Groupiin kuuluvan Sealinen moottorivenemallisto täydentyy uudella C390:llä. Se saa maailman ensi-iltansa tammikuussa Düsseldorfin venemessuilla.

Sealinen mallistossa on ollut hyvinkin C390:n mentävä aukko, sillä entuudestaan cabincruiserien C-sarjasta löytyy koot C330 ja C430. Tilaratkaisussa ollaan isomman jäljillä, sillä majoituskannelta löytyy kaksi tai kolme makuukajuuttaa.

Saarekeparivuoteella ja omalla suihkukaapillisella toiletilla varustettu omistajan kajuutta on aina keulassa, mutta keskiveneeseen on C430:n tavoin valittavissa yksi tai kaksi makuukajuuttaa. Paapuurin puoleiseen keskikajuutta voidaan kalustaa kahdella erillisvuoteella tai pitkittäisellä tai poikittaisella parivuoteella. Jos tyytyy yhteen keskikajuuttaan, on paapuurin kajuutta hitusen suurempi kuin kahden makuukajuutan versiossa ja styyrpuurin laidalle jää suuri varastotila.

Kansisalongissa on C330-mallin tapaan perää kohti aukeava kulmasohva, jonka etureunaan saa lisävarusteena ylös nousevan kartturin penkin ja takareunaan u-sakaran. Peräseinä aukeaa käytännössä kokonaisuudessaan yhdistäen kansisalongin ja avotilan saumattomasti yhtenäiseksi oleskelutilaksi. Kokonaisuuden kruunaa pentterin päädystä avotilan puolella nouseva baaritiski.

Ohjaamo on tutulla paikallaan, ja nykyaikaisten cabincruiserien tavoin ohjaamosta pääsee sujahtamaan sivuliukuovesta suoraan sivukannelle. Ovi tosin kuuluu lisävarusteisiin, ja sellaisena on saatavilla myös sähkötoimisesti avattavat sivuikkunat.

Kattoluukkuja on kaksi: lisävarusteena kaupattava ohjaamon kansisalongin lasikattoluukku liukuu taakse ja avotilan kattava kangaskatto kohti keulaa. Sealinelle tyypilliseen tapaan avotilan kattoluukun kehyksessä ei ole takareunaa, joten katto avattuna jäljelle jää törröttämään vain katon sivuprofiilit.

Avotilan sohvan selkänojan saa aurinkotasoksi taittuvana ja kokonaisuutta pystyy laajentamaan avotulan pöydän ja irtopatjan avulla. Sohvan uimatason puoleiselle sivulle saa lisävarusteena ulkopentterimoduulin, johon kuuluu sähkögrilli, työtaso ja pesuallas.

Täydentävää ulko-oleskelutilaa voi ruksia lisävarustelistalta keulakannelle. Tavanomaisen aurinkopatjan lisäksi keulakannelle saa muodostettua selkänojallisen penkin.

Pinnan alla perässä pilee konehuone, jonne on tarjolla kaksi Volvo Pentan moottorivaihtoehtoa. Vakiokoneina on kaksi 300-hevosvoimaista D4:sta, optiona 370-hevosvoimaiset D6:t, molemmat yhdistettynä DPH-vetolaitteisiin. Pienemmillä jäätänee hieman alle alle ja suuremmilla yllettänee jo reilusti yli 30 solmun huippuihin.