Silver aloitti aikanaan lujitemuovisisustuksella varustettujen alumiiniveneiden buumin, jolle ei näy loppua. Silver kutsuu nykyisin näitä "vakiomallejaan" Y-sarjaksi.

X-sarjan mallit ovat askelta järeämpiä täysalumiiniveneitä. Mallistosta löytyy tällä hetkellä Shark BRx ja Eagle BRx.

Z-sarja on Silverin uusin aluevaltaus kokonaan lujitemuovirakenteisia päivä- ja viikonloppuristeilijöitä. Mallistoon liittyy seuraavan reilun puolen vuoden aikana kolme kokoluokkaa ja neljä mallia.

Suurin niistä on lähtökuvassa esiintyvä kahdeksan metrinen Raptor DCz. Se on iso daycruiseri, jota voi yhtä hyvin pitää jo matkavenemäisempänä sportcruiserinakin, sillä kannen alta löytyy kaksi parivuodetta ja erillinen toiletti. Myös avotilassa oleva, kaksiliekkisellä liedellä, pesualtaalla ja jääkaapilla varustettu pentteri täyttää matkavenekriteerit. Raptorin ensiesittely tapahtuu elokuun 16. päivä avautuvassa Uiva Flytande -venenäyttelyssä, mutta Totalvene on sen jo ehtinyt koeajaa, ja juttu julkaistaan vielä ennen Uivaa.

Myöhemmin syksyllä Z-sarjaan valmistuvat hieman yli kuusimetriset Eagle DCz ja Eagle BRz. Niiden jälkeen mallisto täydentyy vielä pykälää suuremmalla Grizzly DCz:lla. Mallinimet näkyvät oheisissa mallikuvissa, mutta Silvereitä valmistavan Terhitecin omistavalta Oy Brandt Ab:lta huomautetaan, etteivät nimet saati kuvat ole lopullisia, vaan nimet saattavat vielä vaihtua ja veneiden yksityiskohdat muuttua.

Sen verran mallikuvista voidaan kuitenkin todeta, että tulossa on varsin modernin ilmeen omaavia veneitä, joiden avotilassa on kokoluokka huomioiden varsin tilavalta näyttävä yhtenäinen u-sohva. Yksityiskohdista voidaan mainita esimerkiksi DCz-mallien keulakannesta esiin taittuva tikas sekä tilavat ja pitkälle moottorin molemmille puolille jatkuvat uimatasot.

www.silverboats.fi