Jokaisessa Simradin NSO EVO3S Glass Bridge -näytössä on uusi integroitu kuusiytiminen iMX 8 -prosessori, jonka suorituskyky on kaksinkertainen aikaisempaan suorittimeen verrattuna. Se mahdollistaa entistä lyhyemmät vasteajat ja siten sulavammat siirtymät näytöstä toiseen.  

Näyttöön voi luoda omia mukautettuja ohjausnäyttöasetteluja eri tarpeisiin ja vaihtaa nopeasti asettelusta toiseen. 

NSO EVO3S Glass Bridge on saatavilla 16-, 19- ja 24-tuumaisina malleina. Sen voi ostaa pelkkänä näyttönä tai järjestelmäpakettina, johon kuuluu näyttö, GPS, näppäimistö ja lisävarusteita. 

Uudessa näytössä on entistä kirkkaampi kuva ja laajat katselukulmat, myös polarisoitujen aurinkolasien käyttäjille. Selkeässä Full HD -näytössä voi tarkastella ja ohjata samanaikaisesti jopa kuutta eri näyttöä, kuten vaikkapa karttanäkymää, reittipisteitä ja autopilottia kolmen muun lisäksi.

Glass Bridge -järjestelmäpaketti sisältää komponentit järjestelmän rakentamiseen, mukaan lukien OP50-kauko-ohjaimen. Kauko-ohjaimessa on näppäimistö kuudelle näytölle. Sisäänrakennetun langattoman yhteyden ansiosta NSO EVO3S -järjestelmän voi yhdistää mobiililaitteeseen etäkatselua ja -ohjausta varten. Verkon kautta saatavat ohjelmistopäivitykset voi asentaa käyttämällä mitä tahansa langatonta tukiasemaa. 

Hinnat pelkälle näytölle ovat koosta riippuen 8 428–13 153 euroa. Järjestelmäpakettien hinnat alkavat 16-tuumaisen 9 194 eurosta.

www.simrad-yachting.com/fi